Long time no see

Sitter just nu i utesoffan i Skåne härnere på Grevlunda och kollar på Cubus som står o käkar eftermiddags hö i boxen, en kall celsius bredvid mig och kontrar med att kolla longines champions tour på mobilen. Jag var och tittade live när det gick i Stockholm och vilken känsla, så mäktigt. Rysningar. Men som ni redan vet vid dethär laget så älskar jag att kolla repeat på svtplay då man kan studera lite mera noggranare hur dom rider och aggerar. Nörd delux.

Iallafall, ska snart ta mig i kragen o kvällstrimma honom lite nu när det börjar bli lite svalare. Det har varit sjukt varmt härnere, idag var det uppemot 32grader? Helt sjukt. Cubus har haft 2v semster så han är precis igång igen som vanligt och vilken skillnad, som en ny häst med energi till max. Gjorde så mycket för honom att bara få trappa ner lite och vila både huvud o kropp.

Haft så mycket i skolan nu den sista tiden men kan glatt meddela att jag har klarat D9 (läkemedelshantering) för både smådjur och häst. Fick även väldigt bra betyg på det stora opperationsprovet vi hade näst sista dan vilket såklart känns extremt bra. Klapp på axeln.

Vad har hänt sen sist?

Det har hänt endel på denhär korta tiden får jag nog ändå lov att säga. Fått ännu en ny sponsor, ZacZess. SÅ TACKSAM för ytligare en stöttepelare i teamet.

”Vi satsar på hästutrustning som kan användas de timmar man spenderar på tävling, träning eller när man bara vill känna sig extra fin. Vi fokuserar på produkter med hög kvalitet och komfort som dessutom är otroligt snygga. Vi tror på att engagera unga talanger inom ridsporten. Vi vill ge kraft till både kunder och medarbetare att utvecklas tillsammans med oss. Vi skapar produkter för alla tillfällen genom att ha både stil och kvalitet i bakhuvudet. Vi arbetar dagligen för att skapa nytänkande produkter och för att så småningom vara det självklara valet för dig och din häst”

https://zaczess.se/sv/om-oss/

Bildresultat för zaczess equestrian


Efter vi kom hem ifrån Grevlunda senaste gången så debuterade jag o Cubus en 1m avdB på Sundbyholm, vilket resulterade i en flefri runda. Han är otrolig, kan inte få nog av honom. Så mycket kvalite på den hästen, skarp men ändå så grymt känslig vilket resulterar i att han nästan är en blanding mellan ett lejon och en gasell vilket är en väldigt bra egenskap och det är svårt att hitta en häst med den typen av kombination som också har ett bra huvud och teknik. Hans inställning till arbete är något extra och han har även ett stort register i sin galopp o har inte alls svårt för att länga sig eller korta. Även länga sig lite extra är inte ens jobbigt för honom. Väldigt kul att jobba med hans galopp hemma men även så enkelt mot hinder. Fått sagt det till mig ett antal gånger, han är en häst som kommer gå de största klasserna utan tvekan, bara man tar det lugnt o inte stressar fram något nu när han är ung. Är så otroligt glad att jag har en sån fin häst att orden inte räcker till, tacksam varjegång jag sitter på honom. Älskade häst.

Men nu är jag i Skåne igen och här ska jag spendera hela min sommar. Njuter förfullt och får sån sinnessjuk motivation o insperation när jag är här. Jobba, träna och tävla är det jag ska göra och hoppas på att jag o Cubus ska utvecklas ännu mera härnere. Jag har satt upp en plan med Steffi den tiden jag är här, då hon ska hjälpa mig med träningar o tänk vilket jag uppskattar till skyarna. Grym tjej och ryttare, så ödmjuk, genuin o kan sin sak.

Tror denhär sommren kommer slå dom flesta. Tidiga mornar, sena kvällar, mycke ridning, ser havet ifrån utebanan och 10min ner till stranden. Kan det bli bättre?;) Svar, nej.

Bilden kan innehålla: personer som deltar i en idrottsaktivitet och utomhus

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>